EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Toffee-popcornkakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kakussa yhdistyvät makea toffee ja suolaiset popcornit.

12 palaa

Vaikeustaso 1 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Toffee-popcornkakku

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Kostutus:

1 ½ dl maitoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Täyte ja kuorrutus:

3 ps Dr. Oetker Muffinitäyte Toffee
n. 2 dl popcornia

Valmistus

Valmistus

1

Vuoraa leivinpaperilla tai voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 18-20 cm korkeareunainen irtopohjavuoka. Lämmitä uuni 180°C (kiertoilmauuni 160°C).

2

Vaahdota sokeri ja huoneenlämpöiset munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken.

3

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 30-40 min. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, on kakku valmis. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ennen irroittamista.

4

Kun kakku on jäähtynyt kokonaan, leikkaa kakku kolmeen osaan. Kostuta pohjat vaniljamaidolla. Levitä muffinitäytettä kerrosten väliin. Älä kuitenkaan käytä kahta kokonaista pussia kakkupohjien väliin vaan jätä kahdesta pussista hieman täytettä myös kuorrutukseen. Kuorruta kakku sitten kolmannella pussilla ja kahden pussin lopputäytteillä.

5

Valmista popcornit ja suolaa ne kevyesti. Koristele kakku popcorneilla.

Ravintosisältö: reseptiin Toffee-popcornkakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 916kJ
321kcal
978kJ
343kcal
Rasva 4.9g 5.2g
Hiilihydraatit 45g 48g
Proteiini 4.1g 4.4g