EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Toffeejuustokakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Amerikkalainen toffeejuustokakku syntyy kätevästi My Sweet Deli New York style - pakastekakusta ja toffeekastikkeesta.

8 palaa

Vaikeustaso 1 15 Minuuttia

Ainekset

Valmistus

Valmistus

1

Pakastekakku:

Poista juustokakku pakkauksesta ja aseta tarjoiluvadille. Anna sulaa huoneenlämmössä 2-3 tuntia.

2

Koristelu:

Kaada kakun päälle noin 1 dl toffeekastiketta, niin että kakun pinta peittyy, mutta kastike ei pääse valumaan reunoilta alas. Ripottele pinnalle halutessasi sormisuolakiteitä.

Ravintosisältö: reseptiin Toffeejuustokakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 938kJ
224kcal
1390kJ
332kcal
Rasva 12g 18g
Hiilihydraatit 25g 36g
Proteiini 3.6g 5.4g