EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Toffeinen pokekakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Pokekakku eli tökitty kakku on hauskan uudenlainen kuivakakku. Siihen painellaan reikiä, jotka täytetään toffeisella muffinitäytteellä. Päälle lusikoidaan vielä makulisäksi mascarponepilvi.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Toffeinen pokekakku

Kakkupohja:

200 g pehmeää voita
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 ps Dr. Oetker Sitruunan kuoriraastetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Muffinitäyte Toffee

Päällys:

250 g mascarponejuustoa
25 g pehmeää voita
1 ½ dl tomusokeria
1 ps Dr. Oetker Fudgepaloja

Valmistus

Valmistus

1

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää ne muiden aineiden joukkoon. Kaada taikina n. 20 x 25 cm kokoiseen uunivuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on mehevän kypsä. Älä paista liikaa, ettei kakku kuivu.

2

Tee muffinitäytepakkauksella reikiä kakkuun ja purista reikiin täytettä. Paina pakkauksen 'suutin' tarpeeksi syvälle, niin saat kakkuun täytettä melkein pohjaan saakka.

3

Valmista kuorrutus. Vatkaa mascarpone ja voi tasaiseksi. Lisää sokeri. Lusikoi seos kakulle. Koristele toffeehipuilla ja mahdollisella ylijääneellä toffeemuffinitäytteellä.

Ravintosisältö: reseptiin Toffeinen pokekakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1881kJ
527kcal
1677kJ
470kcal
Rasva 27g 24g
Hiilihydraatit 47g 42g
Proteiini 4.8g 4.3g