EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Triple Heart Attack cake, ilman liivatetta

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Ilman liivatetta valmistettu valloittava juustokakku on kasvisruokavalioon sopiva versio yhdestä suosituimmista resepteistämme. Kakkureseptissä yhdistyy täyteläinen brownie -suklaakakku, kermainen juustokakku ja raikas vadelmamousse.

12 - 16 palaa

Vaikeustaso 2 100 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Triple Heart Attack cake, ilman liivatetta

Keksipohja:

250 g kaurakeksejä tai muita täysjyväkeksejä
100 g voita sulatettuna

Browniepohja:

200 g tummaa suklaata
150 g voita
2 ½ dl tomusokeria
1 kpl kananmuna
1 dl vehnäjauhoja

Juustokakkutäyte:

400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 ½ dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljatahnaa
2 kpl kananmunaa

Vadelmamousse:

1 dl kylmää vettä
1 ps Dr. Oetker Vegegeliä UUSI RESEPTI
200 g vadelmia
2 ½ dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
4 dl kuohu- tai vispikermaa

Koristelu:

tuoreita marjoja

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Esikuumenna uuni 170 asteiseksi. Vuoraa 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.

2

Keksipohja:

Murenna keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja noin 1/2-1 cm korkeudelle reunoja.

3

Browniepohja:

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna voimakkaasti vaahdottaen. Siivilöi vehnäjauhot vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paloittele ja sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaa taikinaan koko ajan voimakkaasti vatkaten. Vaahdota kunnes taikina on ilmavaa. Levitä taikina keksipohjalle tasaisesti.

4

Juustokakkutäyte:

Vaahdota tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljatahna tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Vaahdota vielä vähintään minuutin ajan kunnes massa on tasaista ja hyvin ilmavaa. Levitä massa brownie-kerroksen päälle tasaisesti. Paista kakkua 30-40 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt ja hieman reunoiltaan paistunut. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään.

5

Vadelmamousse:

Sekoita Vegegel veteen kattilassa. Lisää vadelmat, tomusokeri ja sitruuna-aromi. Kuumenna sekoittaen kunnes seos paksuuntuu ja höyryää. Nosta liedeltä, sekoita ja anna seoksen jäähtyä lähes huoneenlämpöiseksi, ei kuitenkaan niin kauaa, että seos alkaa hyytyä. Vaahdota vispikerma erillisessä kulhossa. Sekoita kermavaahto vadelmaseokseen. Levitä vadelmamousse jääkaappikylmän juustokakun päälle. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Koristele vadelmilla ja mustikoilla ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Triple Heart Attack cake, ilman liivatetta

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1734kJ
461kcal
1338kJ
356kcal
Rasva 27g 21g
Hiilihydraatit 35g 27g
Proteiini 3.7g 2.8g