EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Tripple Heart Attack Cheese Cake

(14)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Tässä kakkureseptissä yhdistyy täyteläinen brownie -suklaakakku, kermainen juustokakku ja raikas vadelmamousse. Valloittava juustokakku on yksi suosituimmista resepteistämme.

12 - 16 annosta

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Tripple Heart Attack Cheese Cake

Keksipohja:

250 g kaurakeksejä tai muita täysjyväkeksejä
75 g voita

Brownietäyte:

150 g tummaa suklaata
100 g voita
1 ½ dl tomusokeria
1 kpl kananmuna
1 dl vehnäjauhoja

Juustokakkutäyte:

400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
2 tl vaniljaa Dr. Oetker Vaniljamyllystä
2 kpl kananmunaa

Vadelmamoussetäyte:

4 dl kuohu- tai vispikermaa
200 g vadelmia (tuore tai pakastettu)
2 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä

Koristelu:

50 g vadelmia
50 g mustikoita

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Esikuumenna uuni 180 asteiseksi. Vuoraa 24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.

2

Keksipohja:

Murenna keksit ja sekoita niihin sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.

3

Brownie:

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna voimakkaasti vaahdottaen. Siivilöi vehnäjauhot vaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Paloittele ja sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää suklaa taikinaan koko ajan voimakkaasti vatkaten. Vaahdota kunnes taikina on ilmavaa. Levitä taikina keksipohjalle tasaisesti.

4

Juustokakku:

Vaahdota tuorejuusto, tomusokeri ja jauhettu vanilja tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Vaahdota vielä vähintään minuutin ajan kunnes massa on tasaista ja hyvin ilmavaa. Levitä massa brownie-kerroksen päälle tasaisesti. Paista kakkua 30-40 minuuttia, kunnes kakku on hyytynyt ja hieman reunoiltaan paistunut. Anna kakun jäähtyä ja laita huoneenlämpöinen kakku jääkaappiin viilenemään.

5

Vadelmamousse:

Pehmennä liivatteet runsaassa kylmässä vedessä. Sekoita vadelmat, tomusokeri ja sitruuna-aromi kattilassa. Kuumenna kunnes höyryää. Lisää liivatteet, joista on puristettu ylimääräinen vesi. Sekoita ja anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Ei kuitenkaan niin kauaa, että seos alkaisi hyytyä. Vaahdota vispikerma erillisessä kulhossa. Sekoita kermavaahto jäähtyneeseen vadelmaseokseen. Levitä vadelmamousse jääkaappikylmän juustokakun päälle. Anna hyytyä vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Koristele vadelmilla ja mustikoilla ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Tripple Heart Attack Cheese Cake

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1463kJ
397kcal
1304kJ
353kcal
Rasva 23g 20g
Hiilihydraatit 28g 25g
Proteiini 3.8g 3.4g