EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Unicorn-kuppikakkujen koristeet

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Taiteile reseptin avulla söpöt Unicorn-koristeet kuppikakkujen päälle. Yksisarvisen sarvet ja korvat yhdistettynä pastellinsävyiseen mascarponekuorrutukseen vievät kuppikakkusi uudelle tasolle.

12 - 15 kappaletta

Vaikeustaso 2 70 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Unicorn-kuppikakkujen koristeet

Koristelumassa:

2 rkl vettä
1 rkl Dr. Oetker Vanilja-aromia
150 g minivaahtokarkkeja
5 dl tomusokeria
½ tl Dr. Oetker Violettia geeliväriä
½ tl Dr. Oetker Punaista geeliväriä
½ tl Dr. Oetker Keltaista geeliväriä
Dr. Oetker Writing gel kultaista

Valmistus

Valmistus

1

Koristelumassa:

Sekoita keskenään kulhossa vesi, vanilja-aromi ja minivaahtokarkit. Laita kulho mikroon 1-3 minuutiksi. Ota kulho pois mikrosta noin puolen minuutin välein, sekoita massaa tasaiseksi ja laita takaisin mikroon. Kun massa otetaan viimeisen kerran mikrosta pois, siellä ei tulisi olla kokkareita.

Sihtaa nestemäisen massan joukkoon 5 dl tomusokeria. Sekoita massaa kunnes koostumus on yhtenäinen. Valmiin koostumuksen tulisi olla sileä ja purkkamainen.

Jaa taikina 4 yhtä suureen osaan. Lisää yhtä geeliväriä per osa ja vaivaa väri kunnolla taikinaan. Laita jokainen värimassa omaan pakastuspussiin ja laita pussit jääkaappiin vähintään tunniksi.

Korvat:

Poista koristelumassat jääkaapista. Jos massa on liian tahmeaa, lisää tomusokeria. Aloita korvien teosta. Kaulitse valkoinen, violetti ja punainen massa ohueksi levyksi ja leikkaa niistä pieniä ympyröitä. Aseta valkoisen ympyrän päälle violetti tai punainen ympyrä ja nipistä yhdestä päästä reunoja yhteen.

Sarvet:

Muotoile sarvia varten keltaisesta massasta ensin noin hammastikun pituisia pätkiä ja sitten kierritä kaksi pätkää toisiinsa kiinni. Leikkaa toinen pää tasaiseksi ja kiinnitä siihen hammastikku. Sivele sarviin kultaista geeliväriä.

Jos haluat käyttää massaan vain yhtä väriä, kannattaa se lisätä sulatetun massan joukkoon ennen tomusokerin lisäämistä.

Katso vinkit kuorrutuksen tekemiseen reseptistä Unicorn-kuppikakkujen kuorrutus.

Ravintosisältö: reseptiin Unicorn-kuppikakkujen koristeet

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 399kJ
95kcal
1492kJ
357kcal
Rasva 0g 0.2g
Hiilihydraatit 23g 86g
Proteiini 0.3g 1.3g