EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaniljaiset kuppikeksit

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Hauska ja maukas lisä tarjoiltavaksi juoman kanssa

noin 30 kappaletta

Vaikeustaso 1 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Vaniljaiset kuppikeksit

Tarvitset:

50 g valkoista leivontasuklaata
2 dl vehnäjauhoja
½ dl maissitärkkelystä Esim. Maizena
½ tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
¾ dl taloussokeria
1 kpl kananmuna
50 g voita
Dr. Oetker Vaniljamyllyä

Koristeluun:

tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Dr. Oetker Vaniljamyllyä

Valmistus

Valmistus

1

Rouhi valkosuklaa.

2

Sekoita vehnäjauhot, maissitärkkelys sekä leivinjauhe keskenään.

3

Lisää loput ainekset joukkoon ja rouhi vaniljamyllystä vaniljaa makusi mukaan.

4

Vaivaa taikina sähkövatkaimella tai yleiskoneella kunnes taikina on sileää eikä enää murumaista.

5

Kauli taikina hieman jauhotetun tason päällä n. 0.5cm paksuiseksi levyksi. Ota muotilla sydämenmuotoisia keksejä ja aseta ne leivinpaperin päälle pellille.

6

Leikkaa veitsellä keksistä pala pois, jotta valmiin keksin voi asettaa kupin tai lasin reunalle.

7

Paista kauniin ruskeaksi.

Lämpötia: 180°C

Kiertoilmauuni: 160°C

Asetukset: ylätasolla

Paistoaika: n. 10 - 15 min.

Koristelu

Koristele Dr. Oetker valkoisella sokerikuorrutteella ja rouhi päälle vaniljamyllystä aitoa bourbon vaniljaa.

Ravintosisältö: reseptiin Vaniljaiset kuppikeksit

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 188kJ
45kcal
1769kJ
425kcal
Rasva 1.9g 18g
Hiilihydraatit 6.1g 57g
Proteiini 0g 0.3g