EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaniljakreemitäytteinen rullakakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Näyttävä vaniljakreemitäytteinen kakku kootaan hauskalla tavalla rullaksi.

noin 12 annosta

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Vaniljakreemitäytteinen rullakakku

Kakkupohja:

100 g voita
½ dl kaakaojauhetta
4 kpl kananmunaa (koko M/L)
2 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Vaniljakreemi:

100 g voita (pehmeää)
5 dl tomusokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 rkl Dr. Oetker Luontainen Appelsiiniaromia
150 g maustamatonta tuorejuustoa (tai mascarponea)

Koristelu:

250 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
tippa Dr. Oetker Geelivärejä (haluamasi sävyn saavuttamiseksi)
100 g tummaa suklaata

Valmistus

Valmistus

1

Esilämmitä uuni 225 asteeseen.

2

Kakkupohja

Sulata voi kattilassa. Lisää kaakaojauhe, ota kattila pois liedeltä ja sekoita hyvin. Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Siivilöi vehnäjauhot ja leivinjauhe muna-sokerivaahtoon varovasti sekoittaen. Sekoita voi-kaakaoseos varovasti taikinaan ja kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille.

3

Paista pohjaa noin 8 minuuttia. Kumoa pohja leivinpaperille, jolle on siroteltu tomusokeria, ja peitä puhtaalla, kostealla leivinliinalla.

4

Vaniljakreemi

Vaahdota voi ja puolet tomusokerista keskenään. Lisää loput tomusokerista sekä vanilja-sokeri, tuorejuusto ja appelsiiniaromi. Vatkaa hyvin viisi minuuttia, kunnes kreemi on kevyttä ja kuohkeaa.

5

Leikkaa kakkupohja pyöreäksi reunoilta ja jaa se pitkittäissuunnassa kolmeksi levyksi. Levitä kreemi levyille. Kääri ensimmäinen levy rullaksi, aseta se pitkittäin toisen levyn päälle ja kääri edelleen niin, että saat lopuksi rullan, jonka halkaisija on noin 18 cm. Kääri rulla tiiviisti muovikelmuun ja aseta kylmään.

6

koristelu

Kauli sokerimassa ohueksi, pyöreäksi levyksi ja muotoile siitä kakulle kansi. Värjää loppu sokerimassa geeliväreillä esimerkiksi siniseksi ja muotoile massa pötköksi. Kauli tasaiseksi levyksi ja leikkaa siitä suikale nauhaksi kakun ympärille. Muotoile halutessasi sokerimassasta pieniä kuvioita koristeeksi. Kiinnitä sokerimassakoristeet valelemalla niiden sisäpinta vedellä ja painamalla ne sitten paikoilleen kakkuun. Sulata suklaa ja tee siitä leivinpaperipalalle kuvioita, joilla voit koristella kakun päältä ja reunoilta.

Ravintosisältö: reseptiin Vaniljakreemitäytteinen rullakakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1740kJ
520kcal
1298kJ
388kcal
Rasva 22g 16g
Hiilihydraatit 70g 52g
Proteiini 4.7g 3.5g