EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaniljanmakuinen PAULA-lehmäkakku

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Leivo helppo ja hauska PAULA-kakku esimerkiksi lasten juhliin.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 1 100 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Vaniljanmakuinen PAULA-lehmäkakku

Kakkupohja:

200 g pehmeää voita
2,66 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
½ dl kuohukermaa tai maitoa
3 kpl kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
½ dl kaakaojauhetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 ½ dl maitoa
1 rkl Dr. Oetker Vanilja-aromia

Koristelu:

454 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
1 rkl kaakaojauhetta
Dr Oetker nonparelleja tai strösseleitä

Valmistus

Valmistus

1

Kakkupohjat:

Laita uuni kuumenemaan kiertoilmalle 175° C .Vatkaa voi ja sokeri kulhossa. Lisää vaniljasokeri, kerma ja kananmunat ja vatkaa hyvin. Lisää jauhot ja leivinjauhe taikinaan siivilän läpi ja sekoita hyvin. Jaa taikina kahteen osaan. Lisää toiseen osaan kaakaojauhe ja kaada taikinat irtopohjavuokiin (Ø 20 cm). Paista pohjia uunissa 40-45 minuuttia. Jäähdytä pohjat vuoissa ritilän päällä.

2

Täyte:

Sekoita kakkumoussejauhe ja maito kulhossa. Vatkaa sähkövatkaimen alhaisella nopeudella 1 minuutti ja sitten 4 minuuttia suurella nopeudella niin, että vaahdosta tulee ilmavaa. Lisää vanilja-aromi ja sekoita. Ota pohjat pois vuoista. Laita ruskea pohja tarjoiluvadille. Levitä väliin vaniljatäyte. Laita vaalea pohja päälle.

3

Koristelu:

Jaa sokerimassa kahteen erikokoiseen osaan. Sekoita kaakaoon muutama tippa vettä ja vaivaa kaakaojauhe isompaan osaan sokerimassaa. Värjää toinen osa aavistuksella kaakaota vaalean ruskeaksi. Kaulitse tummasta massasta ohut levy ja kuorruta kakku sillä. Leikkaa kaulitusta vaaleasta massasta lautoja aidaksi kakun sivuille. Koristele kakun pinta lehmän täplien muotoisilla paloilla. Ripottele halutessasi päälle strösseleitä.

Aseta irtonaiset osat kakkuun sivelemällä vettä niiden alapintaan, jotta ne kiinnittyvät paremmin sokerimassaan. Voit käyttää kiinnittämiseen myös Dr. Oetker Sokerikuorrutetta.

Ravintosisältö: reseptiin Vaniljanmakuinen PAULA-lehmäkakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1000kJ
297kcal
911kJ
271kcal
Rasva 14g 13g
Hiilihydraatit 54g 49g
Proteiini 3.8g 3.4g