EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vegaaninen vadelmamoussekakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Tämä vegaaninen ja gluteeniton kakku valmistuu cashewpähkinäkermasta ja tuoreista vadelmista. Kakku valmistuu helposti, kunhan käytössäsi on tehokas monitoimikone tai tehosekoitin.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 90 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Vegaaninen vadelmamoussekakku

Mantelipohja:

100 g kivettömiä taateleita
2 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta (a 50 g)
1 - 2 rkl kookosöljyä
1 tl Dr. Oetker Manteliaromia
1 rkl kaakaojauhetta (voi jättää pois halutessaan)

Vadelmamousse:

200 g cashewpähkinöitä, suolaton
450 g pakastettuja vadelmia
0,66 dl vaahterasiirappia
2 dl kylmää vettä
2 ps Dr. Oetker Vegegeliä UUSI RESEPTI
2 tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
2 rkl sitruunamehua
1 ½ dl kookosöljyä

Koristelu:

n. 170 g vadelmia

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Reseptiä varten tarvitset tehokkaan monitoimikoneen tai tehosekoittimen. Voit tarvittaessa valmistaa vadelmamoussen kahdessa osassa, mikäli koneen sekoituskulho on liian pieni. Tarvitset myös 18 cm irtopohjakakkuvuoan. Vuoraa sen pohja leivinpaperilla ja reunat kakkumuovilla, jotta kakku on helpompi irroittaa vuoasta. Voit tehdä kakun myös isompaan vuokaan, mutta silloin kakusta tulee matalampi ja tarvitset enemmän vadelmia koristeluun.

Laita cashewpähkinät kylmään veteen pehmenemään vähintään 2 tunniksi (mielellään 4 tunniksi) ennen niiden käyttöä. Liotuksen jälkeen pähkinät ovat pehmeitä ja niistä on helppo valmistaa tuorejuustoa muistuttava tahna.

2

Mantelipohja:

Sekoita taatelit ja mantelirouhe monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää kookosöljy, manteliaromi ja kaakaojauhe ja sekoita tasaiseksi. Kaada massa vuorattuun kakkuvuokaan ja painele pohja tasaiseksi. Laita jääkaappiin.

3

Vadelmamousse:

Laita pakastetut vadelmat ja vaahterasiirappi kattilaan. Keitä kunnes seos on tasaista. Liota Vegegel kylmään veteen ja lisää se vadelmien joukkoon samalla sekoittaen. Keitä 1-2 minuuttia kunnes massa sakenee. Lisää sitruunamehu ja vaniljauute ja anna seoksen jäähtyä.

Valuta cashewpähkinät vedestä ja sekoita monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi. Lisää sulatettu kookosöljy ja sekoita uudelleen. Lisää vadelmat ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte mantelipohjan päälle ja kopauta kakkupohja pöytää vasten, jotta täytteen pinta tasoittuu. Laita kakku jääkaappiin 3-4 tunniksi kunnes täyte on jähmettynyt.

4

Koristelu:

Poista kakku vuoasta ja asettele tarjoilulautaselle. Irrota kakkumuovi varovaisesti kakun reunalta. Koristele kakun pinta tuoreilla vadelmilla. Aloita kakun ulkoreunoilta ja etene keskustaa kohti. Kakku säilyy jääkaapissa noin kaksi päivää.

Ravintosisältö: reseptiin Vegaaninen vadelmamoussekakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1031kJ
247kcal
1076kJ
258kcal
Rasva 16g 17g
Hiilihydraatit 10g 11g
Proteiini 2.8g 3g