EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vohvelikakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Kasaa vohveleista hauska nakukakku, jonka reunoja ei kuorruteta ollenkaan. Rapeat vohvelit ja raikas rahkatäyte sopivat hyvin yhteen. Tuoreet vadelmat ja mansikat kruunaavat runsaan kakun kerrokset.

noin 10 annosta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Vohvelikakku

Vohvelitaikina:

100 g pehmeää voita
¾ dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 hyppysellinen suolaa
2 kpl kananmunaa
2 ¾ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 ¾ dl maitoa

Täyte:

2 dl kuohu- tai vispikermaa
250 g maitorahkaa
½ dl sokeria
2 rkl sitruunamehua
100 g tuoreita mansikoita ohuiksi viipaleiksi leikattuina
150 g vadelmia

Koristelu: :

50 g vadelmia tai mansikoita
pistaasipähkinöitä rouhittuna
mintunlehtiä
tomusokeria

Valmistus

Valmistus

1

Vohvelitaikina:

Esilämmitä vohvelirauta laittamalla se suurimmalle lämpösäädölle. Vatkaa sähkövatkaimella pehmeä voi, sokeri, vaniljasokeri ja suola vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa.

Käännä vohvelirauta keskilämmölle ja voitele se molemmin puolin. Kaada jokaista vohvelia kohden noin 2-3 ruokalusikallista taikinaa vohveliraudalle ja paista kullanruskeiksi. Anna vohveleiden jäähtyä reivontaritilällä. Paista yhteensä neljä vohvelia.

2

Täyte:

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita keskenään rahka, sokeri ja sitruunanmehu ja kääntele kermavaahdon joukkoon.

3

Kakun kokoaminen:

Laita yksi vohveli kakkulautaselle ja levitä päälle 1/4 täytteestä. Asettele päälle 1/3 mansikkasiivuista ja 1/4 vadelmista ja laita päälle vohveli samalla painaen kevyesti. Toista sama lopuille vohveleille. Levitä jäljelle jäänyt täyte kakun päälle ja koristele vadelmilla tai mansikoilla. Ripottele päälle rouhittuja pistaasipähkinöitä. Laita kakku jääkaappiin noin 30 minuutiksi.

4

Koristelu:

Koristele kakku mintunlehdillä ja tomusokerilla ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Vohvelikakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1233kJ
357kcal
825kJ
239kcal
Rasva 17g 11g
Hiilihydraatit 28g 19g
Proteiini 4.3g 2.9g