EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Ylellinen banaanikakku

(2)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Makea banaanikakku on kakun ja piirakan välimuoto.

14 palaa

Vaikeustaso 2 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Ylellinen banaanikakku

Pohja:

2 ¼ dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
½ dl sokeria
suolaa ripaus
1 kpl kananmunan keltuainen
1 rkl maitoa
75 g voita
50 g Dr. Oetker Mantelijauhetta

Täyte:

4 - 5 kpl banaania
1 - 2 rkl sitruunamehua
2 kpl kananmunaa
1 rkl kuumaa vettä
½ dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoa
1 ps Dr. Oetker Mantelilastuja (50 g)

Valmistus

Valmistus

1

Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Lisää sokeri, suola, kananmunan keltuainen ja maito. Lisää lopuksi mantelijauhe ja voi. Vaivaa taikinaksi. Anna seistä jääkaapissa noin 30 minuuttia.

2

Painele taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan (noin 26 cm). Pistele pohjaa haarukalla. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Laske uunin lämpötila 180 asteeseen.

3

Kuori ja viipaloi banaanit. Sekoita ne sitruunamehuun ja 1 rkl sokeria. Levitä banaaniviipaleet torttupohjalle.

4

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja kuuma vesi. Lisää pienissä erissä vähän yli puolet sokerista ja vaniljasokeri seokseen koko ajan vatkaten. Vatkaa kunnes massa on kermaista.

5

Vatkaa valkuaiset ja loput sokerista kiiltäväksi massaksi. Sekoita keltuaismassa valkuaismassan joukkoon. Kääntele joukkoon varovasti vehnä- ja perunajauhot. Levitä seos banaanien päälle ja ripottele täytteen päälle mantelilastuja. Paista uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.

Ravintosisältö: reseptiin Ylellinen banaanikakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 917kJ
264kcal
872kJ
251kcal
Rasva 9.8g 9.3g
Hiilihydraatit 30g 28g
Proteiini 4.6g 4.4g