Vaniljanmakuinen kakkumousse on helppo ja herkullinen täyte erilaisiin täytekakkuihin. Jauhe vaahdotetaan maitoon ja mousse on heti valmista käytettäväksi. Kakkumoussen avulla saat ilmavat ja paksut täytekerrokset. Vaniljakakkumousse sopii erityisen hyvin erilaisten hillojen, marjojen ja hedelmien kanssa kakun täytteeksi. Kokeile myös cupcake-leivosten kuorruttamiseen!
Kakkumoussella täytetyt leivonnaiset säilyvät jääkaapissa 2 vrk ja ne voidaan myös pakastaa.
Valmistusohje: 1. Sekoita pussin sisältö 2½ dl kylmää kevytmaitoa 2. Vaahdota sähkövatkaimen pienimmällä teholla 1 min, jonka jälkeen täydellä teholla 2 min pehmeäksi tai 4 minuuttia kovaksi vaahdoksi 3. Kakkumousse on valmis käytettäväksi.
Vinkki: Kermaisemman moussen saat lisäämällä lopuksi 1 dl kermaa vaahdotettuna. Kermainen mousse soveltuu hyvin moussekakun täytteeksi.