Mansikanmakuinen kakkumousse käy erilaisten kakkujen ja leivonnaisten täytteeksi tai kuorrutteeksi. Kokeile myös cupcake-leivosten kuorruttamiseen.
Jauhe vaahdotetaan maitoon ja mousse on heti valmista käytettäväksi. Mansikkakakkumoussen avulla saat ilmavat ja paksut täytekerrokset. Ihanan vaaleanpunainen mousse on kaunis kuorrute kakuille ja erilaisille leivonnaisille.Kakkumoussella täytetyt leivonnaiset säilyvät jääkaapissa 2 vrk ja ne voidaan pakastaa.
Valmistusohje: 1. Sekoita pussin sisältö 2,5 dl kylmää kevytmaitoa. 2. Vaahdota sähkövatkaimen pienimmällä teholla 1 minuutti, jonka jälkeen täydellä teholla 2 minuuttia pehmeäksi ja 4 minuuttia kovaksi vaahdoksi. 3. Kakkumousse on valmis käytettäväksi.
Vinkki: Kermaisemman kakkumoussen saat lisäämällä lopuksi 1 dl kermaa vaahdotettuna. Kermainen mousse soveltuu hyvin moussekakun täytteeksi