Suklaanmakuinen kakkumousse käy erilaisten kakkujen ja leivonnaisten täytteeksi tai ilmavaksi kuorrutteeksi. Kokeile myös cupcake-leivosten päälle pursotettuna.Jauhe vaahdotetaan maitoon ja se on heti valmista käytettäväksi. Suklakakkumoussella täytetyt leivonnaiset säilyvät jääkaapissa 2 vrk ja ne voidaan pakastaa.
Valmistusohje: 1. Sekoita pussin sisältö 2,5 dl kylmää kevytmaitoa. 2. Vaahdota sähkövatkaimen pienimmällä teholla 1 minuutti, jonka jälkeen täydellä teholla 2 minuuttia pehmeäksi ja 4 minuuttia kovaksi vaahdoksi. 3. Kakkumousse on valmis käytettäväksi.
Vinkki: Kermaisemman moussen saat lisäämällä lopuksi 1 dl kermaa vaahdotettuna. Kermainen mousse soveltuu hyvin moussekakun täytteeksi. Kokeile myös sekoittaa mousseen soseutettu banaani.