Rapea, ohut pohja, runsaat täytteet sekä valikoidut raaka-aineet tekevät Ristorante Margherita Pomodori pizzasta vastustamattoman nautinnon. RistorantePomodori Vegan ei sisällä eläiperäisiä ainesosia ja sopii myös vegaaniseen ruokavalioon. Vegaanipizzassa on täytteenä runsaasti punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja, marinoituja tomaatteja, kookosöljypohjaista pizzaraastetta ja vegaanista pestoa. Margherita Pomodori on luontaisesti laktoositon eikä sisällä keinotekoisia aromeja. Nutri-score C.
Paisto-ohje: 1) Esilämmitä uuni. Ylä-/Alalämpö: 220°C, Kiertoilma: ca. 200°C, Kaasu 4. 2) Poista pakkaus ja suojakääre. 3) Paista jäinen pizza uuniritilällä leivinpaperin päällä uunin alaosassa 10 - 12 min.