Rapea, ohut pohja, runsaat täytteet sekä valikoidut raaka-aineet tekevät Dr. Oetker Ristorante Pizza Spinacista vastustamattoman pakastepizzan. Ristorante pinaattipizzan täytteenä on herkullista pinaattia, tomaattikastiketta, valkosipulia sekä mozzarella-juustoa. Sopii kasvisruokavalioon ja on vähälaktoosinen.
Tämä pakastepizza ei sisällä lisättyjä väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Nutri-score B.
Paisto-ohje: 1) Esilämmitä uuni. Ylä-/Alalämpö: 220°C, Kiertoilma: n. 200°C, Kaasu 4. 2) Poista pakkaus ja suojakääre. 3) Paista jäinen pizza uuniritilällä leivinpaperin päällä uunin alaosassa 10 - 13 min. Parhaan paistotuloksen saat paistamalla Ristorante Pizzan käyttäen uunin ylä-ja alalämpöä.