EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Casa di Mama - Kuin kotona tehty

Casa di Mama maistuu ja näyttää perinteiseltä ja aidolta, kuin italialaisen äidin kotona käsintehdyltä pizzalta!

Casa di Maman juju on sen pohjassa. Sitä ei ole esipaistettu, vaan se kohoaa ja paistuu ensi kerran paistajansa uunissa. Pohjasta tulee rapea ja ohut kun taas kohoavasta reunasta tulee rapea päältä ja pehmeä sisältä. Kohoaminen saa Casa di Maman näyttämään kotitekoiselta!

Casa di Mama-pizzan herkullisella pohjalla on runsaasti täytteitä.

Viimeistely: Casa di Mama -sarjan tuotteet paistetaan sähköuunissa 250 asteessa 13-15min. Pakkauksessa on mukana leivinpaperi, joka helpottaa pizzan käsittelyä, jos se on päässyt sulamaan ennen paistamista.

 

Vähälaktoosiset Casa di Mama pizzat:

Casa di Mama Pepperoni-Salame

Casa di Mama Salame

Casa di Mama Salame Extra Piccante