Valmiiden kuorruteainesten käyttö on helppoa ja käyttötapoja on monia. Suklaan makuinen Icing&Frosting Choco Dream -kuorrute on omiaan mokkapalojen päällystämisessä. Seokseen saa mokan makua lisäämällä tilkan kahvia. Marjaisan makuinen Icing&Frosting Berry Fantasy -kuorrute on väriltään hurmaavan pinkki.
1. Lisää jauheeseen 125 g pehmeää voita
2. Vatkaa 4 minuuttia
1. Lisää jauheeseen 100g tuorejuustoa ja 50g pehmeää voita
2. Vatkaa 4 minuuttia
1. Lisää jauheeseen 0,5 dl vettä
2. Sekoita 2 minuuttia
1. Lisää jauheseoksen joukkoon 50 g sulatettua voita ja tilkka kahvia
2. Sekoita 2 minuuttia
1. Lisää jauheseoksen joukkoon 0,5 dl vettä
2. Sekoita 2 minuuttia