Mansikkasesonki on parhaimmillaan kesä-heinäkuussa!
Helle ja pitkät valoisat yöt kypsyttävät kotimaiset mansikat kesä-heinäkuussa. Hyödynnä sesongin tuoreet mansikat raikkaissa leivonnaisissa.
Olemme koonneet parhaat mansikkaherkkujen reseptit yhteen. Perinteinen mansikkakakku ja mansikkatorttu ovat ihania klassikkoja, jotka maistuvat kaikille kesän juhlissa. Myös vegaaninen mansikkajuustokakku on oiva jälkiruoka juhlapöytään, sillä se sopii useimpiin erityisruokavalioihin. Tee kääretorttu tai britakakku ja pilko makeat mansikat väliin. Tai koristele niillä juustokakun reuna näyttävästi.
Aamupalapöydän kruunaa marinoidut mansikat skonssien kera ja helppo smoothiekakku, jonka täytteessä runsaasti tuoreita mansikoita. Lounaalla taas tuoreet mansikat tuovat raikkautta erilaisiin salaatteihin.
Hyydytettävät kakut
Täytekakut
Jälkiruoat
Täytekakut
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Suolaiset leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset