Kun työskentelemme yhdessä, pienet jokapäiväiset tekomme voivat johtaa suurempaan vaikutukseen. Aloitamme ilmastovaikutusten vähentämisestä kierrättämällä enemmän ja pyrimme täydelliseen ilmastoneutraaliuteen vuoteen 2050 mennessä. Me kaikki voimme toimia yhteisen kotimme suojelemiseksi.
Teemme matkaa kohti täydellistä ilmastoneutraaliutta kaikessa toiminnassamme, sekä suorasti että epäsuorasti, vuoteen 2050 mennessä - asettamalla pitkän aikavälin tavoitteita pääsemme siihen.
Olemme sitoutuneet tuottamaan uusiutuvaa energiaa omaan käyttöön, tukemaan tuulivoimapuiston kehittämistä Turkissa sekä käyttämään aurinkopaneeleja tuotantolaitoksillamme Etelä-Afrikassa, Saksassa, Italiassa, Romaniassa, Puolassa, Unkarissa ja Alankomaissa. Omilla tuotantolaitoksillamme käytämme uusiutuvaa energiaa ja vuodesta 2022 lähtien olemme hankkineet aurinko- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä ulkopuolisilta toimittajilta aina kun se on ollut mahdollista - toimenpide, joka on auttanut vähentämään hiilidioksidipäästöjä noin 65 000 tonnia.
Teemme ruoan tuotantoprosessimme mahdollisimman energiatehokkaiksi. Vaihtamalla kestävämpiin valaistusvaihtoehtoihin ja optimoimalla prosessimme vähennämme kokonaisenergiankulutusta aina kun se on mahdollista.
Olemme sitoutuneet tekemään kaikki pakkausmateriaalimme kierrätettäviksi vuoteen 2025 mennessä. Pyrimme minimoimaan käytettävän pakkausmateriaalin määrän, suosimaan paperimateriaaleja sekä välttämään muovia, aina kun se on mahdollista. Näin pakkamme suosikkituotteesi vastuullisemmin.
Tuotantoketjuissa teemme työtä metsäkadon vähentämiseksi - huolehtiaksemme planeetastamme. Käyttämällä kestävämpiä maanviljelymenetelmiä, kuten regeneratiivista maataloutta, autamme suojelemaan luonnon monimuotuisuutta, säilyttämään maaperän terveyden ja estämään hiilidioksidin vapautumista ilmakehään.
Me kaikki voimme tehdä osuutemme rakentaessamme kestävämpää tulevaisuutta. Tässä muutamia tapoja, joita voimme toteuttaa paremman maailman puolesta.
Tiesitkö, että silloin tällöin lihan vaihtaminen vegaanisiin tai kasvipohjaisiin vaihtoehtoihin voi auttaa pienentämään hiilijalanjälkeä? Tämä johtuu siitä, että vegaaniset ja kasvipohjaiset vaihtoehdot yleensä tarvitsevat vähemmän vettä, vaativat vähemmän maata ja tuottavat vähemmän kasvihuonekaasuja - mikä johtaa paljon pienempään ympäristövaikutukseen.
Esimerkiksi Ristorante al Salame Vegano -pizzamme maistuvat ainekset tuottavat hieman yli puolet hiilidioksidista verrattuna klassiseen lihaisaan Ristorante Salameen.
Näin toimiessa sinun täytyy vain tarkkailla uunissa olevaa ruokaa useammin ja pidentää paistoaikaa hieman. Kokonaisuudessaan uuni on silti päällä vähemmän aikaa kuin esilämmitettäessä. Tulos? Vähemmän energiaa käytetään, vähemmän hiilidioksidipäästöjä ja yhtä herkulliset leivonnaiset!
Kehitämme paperi- ja muovipakkausmateriaalimme mahdollisimman kierrätettäviksi, jotta kun olet valmistanut herkkusi, jätteiden lajittelu ja kierrätys olisi mahdollisimman helppoa.
On monia tapoja, joilla voimme sisällyttää kestäviä valintoja arkipäivän toimintaan. Viidellä keskittymisalueellamme - Ravitsemus, Kestävästi tuotetut raaka-aineet, Jätteen minimointi, Ympäristöteot ja Yhtenäisyys - otamme askelia, joilla pikkuhiljaa on suuri vaikutus. Yhdessä toimimalla voimme luoda paremman huomisen.
Se tarkoittaa kestävämmin tuotettuja ainesosia, vähemmän suolaa ja sokeria, enemmän kasvipohjaisia vaihtoehtoja ja kierrätettäviä pakkauksia.
Lue lisää