Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne vaahtoon siivilän läpi nuolijalla sekoittaen. Ota taikinasta sivuun 2 dl ja värjää se mustalla geelivärillä. Värjää loppu taikina oranssilla geelivärillä.
Kaada oranssi taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Pursota mustalla taikinalla hämähäkkejä oranssin taikinan pinnalle. Paista pohjaa uunissa 175 asteessa noin 6-8 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin!
Vaahdota kerma ja mausta vaniljasokerilla. Lisää sekaan rahka ja marmeladi ja sekoita tasaiseksi.
Levitä täyte jäähtyneen kääretorttupohjan päälle tasaisesti.
Rullaa kääretorttu napakalle rullalle. Anna asettua hetken aikaa jääkaapissa.
Viimeistele kääretorttu asettelemalla sokerisilmiä kääretortun pinnalla olevien hämähäkkien päälle. Nauti!
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset