Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele muna-sokerivaahdon joukkoon, vuorotellen muiden aineiden kanssa. Kaada leivipaperoidulle pellille ja paista 175 asteessa n.15- 20 minuuttia. Kumoa tomusokeroidulle leivinpaperille, anna jäähtyä ja leikkaa pohja kolmeen tasaiseen suorakaiteen muotoiseen palaan.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Soseuta mangon hedelmäliha ja koverra passiohedelmien sisus joukkoon. Kuumenna appelsiinimehu ja liuota liivatelehdet siihen. Yhdistä liivateseos hedelmäsoseen ja nosta hetkeksi jääkaappiin. Vispaa pussillinen vaniljakakkumoussea maitoon. Vaahdota vispikerma kovaksi vaahdoksi ja yhdistä vaniljamousseen.
Kostuta alin kakkupohja appelsiinimehulla, sivele ohut kerros hedelmähyytelöä ja levitä sitten kerros vaniljamoussea. Lusikoi keskelle moussen päälle vana hedelmähyytelöä ja ripottele valkosuklaarouhetta. Levitä moussea vielä ohut kerros ja nosta toinen kerros päälle. Kostuta appelsiinimehulla, levitä kerros hedelmähyytelöä ja sitten päälle kolmas kakkupohja. Anna vetäytä jääkaapissa.
Vaahdota pehmeä voi ja lisää tomusokeria ja appelsiinimehua hiljalleen. Vispaa kunnes kreemi on vaaleaa ja kuohkeaa. Lisää lopuksi elintarvikeväri.
Siisti kakun reunat. Levitä kreemiä tasaisesti kakun päälle. Sekoita keltaista ja vaaleanpunaista sokerimassaa yhteen kunnes tuloksena on haalean persikan sävyinen massa. Kauli tomusokeroidulla alustalla levyksi ja leikkaa kakkupohja kokoinen kaitale ja aseta kakun pintaan. Koristele keltaisesta sokerimassasta tehdyillä kukilla ja aurinkoströsselillä. Leikkaa leivospaloiksi tai aseta tarjolle kokonaisena kakkuna.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut