Kuumenna uuni 170 ° C asteeseen (kiertoilmauuni 150 ° C).
Voitele kakkuvuoka ja vuoraa se leivinpaperilla. Sulata voi kattilassa ja anna jäähtyä.
Muussaa banaanit suureen kulhoon ja sekoita voisula joukkoon. Sekoita suola, sokeri, kananmuna ja vanilja-aromi puukauhalla banaani-voiseokseen.
Sekoita lopuksi jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää seokseen, sekoita tasaiseksi.
Lusikoi banaanileipätaikina kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 1 tunti (laita leipä heti uuniin, koska leivinjauhe alkaa toimia nopeasti).
Kokeile tikulla kypsyys. Jos tikku on puhdas kokeilun jälkeen, leipä on kypsä. Anna banaanileivän jäähtyä ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi