Lämmitä uuni 175 asteeseen. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten. Lisää rommiaromi.
Sekoita suklaa, mantelit, kirsikat, jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja mausteet huolellisesti sekaisin. Kääntele seos muiden aineiden joukkoon. Kaada taikina pinnoitettuun irtopohjavuokaan (halkaisija n. 23 cm.)
Paista uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Älä paista liikaa, ettei kakusta tule kuiva. Anna hetken ajan jäähtyä vuoassa
Tee kostutusliemi vedestä ja sokerista. Sekoita, kunnes sokeri sulaa. Mausta rommiaromilla. Tee kakkuun reikiä cocktaitikulla. Valuta kostustusliemi lämpimään kakkuun. Anna jäähtyä kokonaan.
Sulata tummasuklaarakeet. Levitä sulatettu suklaa kakun pinnalle ja anna valua myös osittain sivuille. Koristele suklaahipuilla ja halutessasi tuoreilla kirsikoilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut