Mittaa voi mikroaaltouunin kestävään, vähintään 3 dl vetoiseen mukiin. Sulata voi mikroaaltouunin korkeimmalla teholla noin 50 sekuntia.
Lisää kananmuna ja maito mukiin. Vatkaa haarukalla kunnes seos on tasainen.
Sekoita leivinjauhe ja kaakao jauhoihin. Lisää paloitellut kirsikat. Lisää seos mukiin ja sekoita kunnes tasaisesti sekaisin. Ripottele suklaarakeet pinnalle.
Paista mikroaaltouunin korkeimmalla teholla (850 W) noin 2 minuuttia (tai 750 W: 2 min 15 s) kunnes kakku on kunnolla kohonnut ja jähmettynyt. VARO! Muki on kuuma. Anna kakun jäähtyä mikrossa minuutin ajan ennen kuin otat sen pois ja anna jäähtyä vielä noin 5 minuutin ajan.
Koristele vaahdotetulla kermalla ja kirsikkahillolla.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset