Sekoita pellavansiemenet ja vesi kulhossa ja jätä likoamaan noin 10 minuutiksi. Lämmitä uuni 180 °C. Pilko tumma suklaa karkeasti ja sulata se auringonkukkaöljyn kanssa vesihauteen päällä.
Sillä välin, kun pellavansiemenet likoavat ja suklaa sulaa, sekoita sähkövatkaimella keskenään margariini ja kookossokeri, kunnes seos on kevyttä ja kermaista. Sekoita sitten joukkoon sulanut suklaa. Sekoita keskenään kaakaojauhe, vehnäjauhot ja leivinjauhe ja lisää jauhoseos sekä pellavansiemenet suklaa-sokeriseokseen.
Voitele suorakulmainen leivontavuoka (voit vuorata myös leivinpaperilla) ja lisää taikina tasaisesti vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Kun brownie on valmis, ota pois uunista ja jätä jäähtymään. Brownien jäähdyttyä laita se jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi.
Pilko tumma suklaa ja sulata se vesihauteen päällä. Leikkaa brownie 30 samankokoiseen palaan. Leikkaa brownien päätyjä pyöreämmiksi, jotta ne muistuttavat jäätelöitä muodoltaan. Lisää jäätelötikku jokaiseen brownieen. Pese ja valuta herukat.
Ripottele brownieiden päälle sulanutta suklaata ja koristele haluamallasi tavalla chilihiutaleilla, pähkinöillä, kookoslastuilla, pistaasipähkinöillä, kukilla, kuivatuilla hedelmillä, kultalehdellä ja herukoilla.
Varmista, että käyttämäsi suklaa on vegaanista.
Koristelussa vain mielikuvitus on rajana!
Mikäli brownieita jää yli, voit helposti valmistaa jäljelle jääneistä brownieista cake popseja. Käytä myös jäätelötikut cake popseja varten uudestaan!
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset