Lämmitä uuni 175 °C:seen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
Jauha hasselpähkinät jauhoksi monitoimikoneella tai tehosekoittimella.
Sekoita jauhetut hasselpähkinät muiden kuivien aineiden kanssa.
Vatkaa kananmunanvalkuaiset vaahdoksi. Lisää sokeri vähitellen ohuena nauhana samalla vatkaten, kunnes marenkivaahto on kiiltävää ja jämäkkää.
Kääntele varovasti pähkinäjauho- ja jauhoseos marenkivaahdon joukkoon lastalla, kunnes seos on tasainen.
Lusikoi marenkitaikina pursotinpussiin. Pursota taikina leivinpaperin päälle pitkiksi, vierekkäisiksi "nauhoiksi", jotka peittävät pellin pitkittäin.
Paista 175 °C:ssa noin 20–25 minuuttia. Ota uunista ja anna jäähtyä hieman.
Kumoa jäähtynyt marenkipohja varovasti ja poista leivinpaperi kääretorttupohjan pinnasta.
Vatkaa vispikerma ja Cream Fix -jauhe kiinteäksi vaahdoksi.
Levitä kermavaahto jäähtyneen marenkipohjan pinnalle. Jätä hieman kermaa koristelua varten.
Valuta toffeenmakuista jälkiruokakastiketta kermavaahdon päälle ja ripottele puolukat tasaisesti.
Rullaa torttu varovasti kääretortuksi.
Koristele kääretorttu lopulla kermavaahdolla, kinuskikastikkeella ja puolukoilla. Voit lisätä koristeeksi myös puolukanvarpuja ja pieniä piparkakkuja.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset