Vuoraa noin 20 cm neliön muotoinen vuoka leivinpaperilla. Jätä leivinpaperia reunoille asti niin, että valmis juustokakku on helposti reunojen avulla nostettavissa vuoasta. Laita myös leivinpaperi uunipellin päälle ja piirrä leivinpaperiin 10-12 viivaa, jotka ovat tasaisella etäisyydellä toisistaan. Viivojen päälle pursotetaan churrot, jotka tulevat juustokakun pohjaksi.
Sekoita vesi, voi ja sokeri kattilassa matalalla lämmöllä, kunnes ainekset ovat sulaneet keskenään. Lisää hieman lämpöä, jotta seos kiehahtaa. Pienennä lämpöä ja lisää jauhot samalla sekoittaen, kunnes saat tasaisen taikinan ilman jauhomöykkyjä.
Kaada taikina kulhoon ja jätä jäähtymään 10 minuutiksi. Lisää sitten kananmunat ja vaniljauute ja sekoita sähkövatkaimella. Aluksi taikinan osat voivat näyttää erottuvan toisistaan, mutta älä huoli, taikinasta tulee tasaista maltillisen sekoituksen jälkeen.
Siirrä taikina pursotinpussiin, jossa on tähtitylla. Pursota 10-12 churroa leivinpaperille piirtämiesi viivojen päälle. Jos taikinaa jää yli, voit pursottaa muutaman pienemmän churron, joilla voit koristella juustokakkua. Laita churrot pakastimeen 30-60 minuutiksi, kunnes ne ovat kiinteytyneet.
Kun churrot ovat kiinteytyneet pakastimessa, kuumenna öljyä noin 1/4 kattilallisen verran 180-200 asteeseen. Jos et omista lämpömittaria, voit arvioida öljyn lämpötilan laittamalla churron öljyn joukkoon - kun öljy on riittävän kuumaa, churron ympärillä pitäisi kuplia ja churron tulisi nousta öljyn pintaan. Paista churroja 1-2 minuuttia, kunnes ne ovat molemmin puolin kauniin kultaisia väriltään. Ole varovainen öljyn kanssa, öljy on hyvin kuumaa ja voi roiskua helposti! Voit myös käyttää esimerkiksi airfryeria churrojen paistamisessa.
Kun churrot ovat valmiit, jätä ne ritilän päälle jäähtymään. Aseta ritilän alle talouspaperia, johon ylimäärä öljystä tippuu.
Kun churrot ovat jäähtyneitä ja valmiita käsiteltäviksi, vuoraa juustokakkuvuoka churroilla. Voit pätkiä churroja myös saksilla, mikäli ne ovat jääneet liian pitkiksi (leikatut osat voit säästää koristeluun). Sekoit kaneli ja sokeri keskenään ja ripottele churrojen päälle. Jätä kanelisokeria hieman myös juustokakun päälle ripoteltavaksi.
Sulata valkosuklaa mikroaaltouunissa 20 sekunnin pyrähdyksissä jokaisessa välissä sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita kulhossa tuorejuusto, kuohukerma sekä vaniljauute, kunnes massasta saa tehtyä pyörteitä. Lisää sitten joukkoon sulanut suklaa.
Kaada juustokakkuseos churrojen päälle ja tasoita pinta. Jätä churrojuustokakku jääkaappiin jäähtymään vähintään 4 tunniksi, mielellään yön yli.
Ota juustokakku pois vuoasta nostamalla leivinpaperin reunoista. Aseta kakku tarjottimelle ja ripottele päälle jäljellä oleva kanelisokeri.
Mikäli tallella on vielä ylijäämächurroja, sekoita niiden joukkoon kanelisokeria ja aseta juustokakun päälle koristeeksi!
Juustokakku säilyy noin 2 päivää jääkaapissa.
Voit myös käyttää pohjassa valmiina myytäviä churroja.
Et välttämättä tarvitse tyllaa pursotuspussiin, vaan voit myös leikata noin 1 cm kokoisen reiän pursotinpussin päätyyn.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut