Vaahdota keltuaiset ja sokeri.
Kiehauta kasarissa kuohukerma ja maito. Raaputa joukkoon halkaistun vaniljatangon sisus tai lisää vaniljasokeri.
Kaada kerma-maitoseos keltuais-sokerivaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Jaa uunin kestäviin vuokiin tai kahvikuppeihin.
Kypsennä ensin 120 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin puoli tuntia ja jatka kypsennystä 100 asteessa kunnes vanukkaat ovat kohtuullisen hyytyneitä. Aikaa kypsymiseen kuluu yhteensä 1-1,5 tuntia
Nosta jääkaappiin jäähtymään. Vanukkaan jähmettyvät myös jäähtymisen aikana.
Ripottele jäähtyneiden vanukkaiden pinnalle hieman sokeria ja paahda kuumassa uunissa grillivastuksen alla tai kaasupolttimella, kunnes sokeri sulaa ja pinta karamellisoituu.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat