1. Sekoita keskenään hapanjuuripussin sisältö, jauhot, neste, kardemumma ja sokeri. Vaivaa taikinaa taikinakoukuilla 5 minuutin ajan. Lisää suola ja pehmeä rasva ja vaivaa vielä 5 minuuttia.
2. Peitä kulho kelmulla ja anna taikinan kohota huoneenlämmössä noin 2 tuntia.
3. Valmista täyte mittaamalla sokeri ja keltuaiset kulhoon. Vatkaa hyvin. Lisää sekaan vaniljatahna, vehnäjauho ja maissitärkkelys ja sekoita tasaiseksi.
4. Mittaa maito pinnoitettuun kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Ota kattila pois levyltä ja kaada keltuais-jauhoseos maidon sekaan. Sekoita hyvin. Aseta kattila takaisin levylle
ja sekoita koko ajan. Anna seoksen pulpahtaa kerran. Täyte on valmis, kun seos sakenee. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä hetki.
5. Muovaile taikinasta tanko ja jaa se noin 18 osaan. Pyöritä tasakokoisia palloja ja aseta ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paina juomalasin pohjalla kolo pullien keskelle.
Täytä kolot Crème Brûlée -täytteellä. Voitele pullat kananmunalla ja anna kohota uunipellillä 30 minuuttia ennen paistamista.
6. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ripottele ruokokidesokeria tasaisesti pullan täytteen päälle (1 tl/pulla.)
7. Paista pullia noin 15–20 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä.
Inspiroidu
Pullat
Pullat
Pullat