Sekoita kaikki ainekset keskenään sähkövatkaimen taikinakoukuilla tasaiseksi taikinaksi. Kääri keksitaikina kelmulla ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
Ota taikinasta saksanpähkinän kokoisia palasia ja muotoile niistä palloja. Pyörittele pallot tomusokerissa ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Reseptistä tulee useampi pellillinen.
Aseta uunipelti uunin keskitasolle ja paista keksejä 200 asteisessa uunissa noin 8-10 minuuttia yksi uunipelti kerrallaan.
Keksitaikinan voi valmistaa hyvin edellisenä päivänä. Säilytä valmista taikinaa jääkaapissa kelmuun käärittynä.
Keksit säilyvät ilmatiivissä rasiassa noin yhden viikon.
Inspiroidu
Pikkuleivät
Pikkuleivät
Pikkuleivät