Vuoraa irtopohjavuoka (halk. 20 cm) reunakalvolla tai leivinpaperilla. Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle.
Pehmitä pistaasitahnaa tarvittaessa hetki kuumavesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Sekoita tahnaan muutama tippaa elintarvikeväriä, jotta saat kirkkaamman vihreän seoksen. Sekoita tahnan joukkoon rapea kataifi-taikina. Levitä massa keksipohjan päälle.
Kaada kakkumousse, maito ja hunaja suureen kulhoon. Vatkaa seosta noin minuutin ajan pienellä teholla. Jatka vatkaamista täydellä teholla muutama minuutti tai kunnes mousse on paksua ja jämäkkää. Annostele noin 2 dl moussea pursotinpussiin ja levitä loput vuokaan kataifi-täytteen päälle. Pursota sivuun ottamasi vaahto kakun päälle ja anna kakun asettua kylmässä vähintään neljä tuntia.
Poista kakku vuoasta ja viimeistele kimallesuihkeella, suklaakoristeilla ja pistaasipähkinöillä.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut