Lämmitä kerma kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja lisää suklaat joukkoon ja sekoita kunnes suklaat ovat sulaneet. Jäähdytä seos kaatamalla se toiseen kulhoon (ei jääkaappiin). Voitele irtopohjavuoan reunat ja laita pohjalle leivinpaperi. Kuumenna uuni 170 ° C asteeseen (kiertoilma 150 ° C).
Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja mantelijauhot kulhossa. Lisää muut aineet ja sekoita sähkövatkaimella ensin matalalla teholla ja sitten korkeimmalla teholla 2 minuuttia. Kaada taikina vuokaan, tasoita pinta ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Irrota kakkupohja varovasti vuoasta ja anna jäähtyä.
Poista leivinpaperi pohjasta ja leikkaa kakkupohja puoliksi. Ota 2 rkl täytettä sivuun. Laita toinen puoli kakkupohjasta tarjoilulautaselle ja levitä sen päälle loput täytteestä. Laita toinen pohja päälle ja paina kevyesti. Levitä ylimääräinen täyte ohuesti kakun päälle ja reunoille.
Leikkaa valkoisesta ja punaisesta sokerimassasta pieniä paloja marmorikukkia varten. Sekoita palat ja vaivaa ne yhtenäiseksi massaksi. Kauli massa levyksi pakastinpussin sisällä ja tee erikokoisilla kukkamuoteilla marmorikukkia. Yhdistä ylijäävät reunapalat ja kauli niistä uudestaan levy.
Kauli valkoinen sokerimassa tomusokeroidulla alustalla noin 3mm paksuksi levyksi. Levitä massa kakun päälle. Tasoita kakun päällinen ja paina sivuilta. Leikkaa ylijäävä reuna pois. Asettele marmorikukat kakun päälle ja kiinnitä ne valkoisen sokerikuorrutteen avulla.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut