Hienonna kurpitsansiemenet ja taatelit tehosekoittimessa. Sekoita seos paloitellun voin, mantelirouheen, kananmunan ja leivinjauheen kanssa kulhossa. Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 28 cm) pohja leivinpaperilla ja levitä taikina tasaisesti vuokaan. Aseta piirakkapohja sitten viilenemään jääkaappiin noin 20 minuutiksi.
Pese sillä välin kurpitsa, pilko se pieniksi paloiksi ja keitä kurpitsapaloja kiehuvassa vedessä noin 10 minuuttia. Valuta kurpitsat. Kuori inkivääri ja raasta se hienoksi raasteeksi. Soseuta kurpitsat, appelsiinin kuoriraaste, inkivääri, jogurtti, kananmunat, agavesiirappi ja maissijauho tehosekoittimessa.
Lämmitä uuni 150 ˚C:seen (tasalämpö), kiertoilmauuni 125 ˚C:seen. Levitä kurpitsatäyte piirakkapohjalle ja paista uunin keskitasolla noin 50 minuuttia. Anna jäähtyä.
Inspiroidu
Piirakat
Piirakat