Vuoraa 23 cm x 23 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla. Jätä leivinpaperiin reunat niin, että valmis juustokakku on helposti nostettavissa vuoasta reunojen avulla.
Murskaa gluteenittomat digestivekeksit kaulimella tai monitoimikoneessa.
Kaada sulatettu voi murskattujen keksien joukkoon ja sekoita.
Painele voi-keksimuru leivontavuokaan. Laita pohja jääkaappiin jäähtymään noin 30 minuutiksi sillä välin, kun teet täytettä.
Sulata valkosuklaa mikrossa (lyhyissä pätkissä) tai vesihauteen päällä kulhossa. Jätä jäähtymään - pidä huoli, että suklaa pysyy kuitenkin vielä nestemäisenä.
Sekoita keskenään tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljauute.
Lisää kerma seokseen ja sekoita, kunnes täyte kiinteytyy hieman - tässä tulisi kestää noin minuutti.
Kaada sulanut ja jäähtynyt valkosuklaa täytteeseen ja sekoita nopeasti.
Kääntele täytemassaan tuoreet vadelmat varovasti.
Levitä täyte keksipohjan päälle ja jätä jääkaappiin jähmettymään yön yli tai vähintään 4 tunniksi.
Kun juustokakku on jähmettynyt, nosta se pois vuoasta ja jaa 9-12 palaksi (riippuen siitä, kuinka isoja paloja haluat!).
Koristele raastamalla valkosuklaata juustokakkupalojen päälle. Säilytä jääkaapissa ennen tarjoilua. Nauti!
Juustokakku säilyy jääkaapissa 2-3 päivää.
Voit ripotella juustokakun pinnalle myös esim. vadelmasosetta koristeeksi!
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut