Pese kurpitsa, taputtele kuivaksi ja pilko suuriksi paloiksi. Raasta kurpitsapalat sitten raasteeksi kulhoon. Lisää joukkoon munat, agavesiirappi, suola, mantelirouhe, leivinjauhe, kaneli ja puolet maissijauhoista. Sekoita tasaiseksi lusikalla.
Lämmitä uuni 180 ˚C:seen (tasalämpö), kiertoilmauuni 155 ˚C:seen.Voitele vuoka (20 x 30 cm) auringonkukkaöljyllä ja jauhota lopuilla maissijauhoilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Sulata sillä välin suklaa vesihauteessa ja sekoita joukkoon kurpitsansiemenöljy. Irrota kurpitsalevy vuoasta, kaada päälle sulanut suklaa ja ripottele pinnalle kurpitsansiemenet. Leikkaa levy 16 patukaksi.
Inspiroidu
Piirakat
Piirakat
Piirakat