Siivilöi jauhot ja lisää loput ainekset yksitellen jauhojen joukkoon. Vaivaa käsin tasaiseksi taikinaksi, kääri esim. kelmuun ja anna jähmettyä jääkaapissa noin 1 tunti.
Kauli taikina ohueksi jauhotetulla työtasolla. Leikkaa pyöreällä muotilla (n. 10 cm Ø) taikinasta noin 12 ympyrää.
Käännä muffinivuoka ylösalaisin, voitele kohoumat (muffinikolojen toinen puoli) kevyesti ja aseta jokaiseen pyöreä taikinalevy.
Paista pohjia 180 asteisessa uunissa keskitasolla noin 15 minuuttia.
Ota lämpimät murotaikinapohjat pois vuoasta ja käännä ne, kun pohjat ovat jäähtyneet.
Jaa nektariinikuutiot tasaisesti murotaikinapohjiin, aseta jokaiseen pohjaan nektariinien päälle jäätelöpala ja pakasta.
Vatkaa valkuaiset sokerin kanssa sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Pidä huoli, että yhtään keltuaista ei ole päätynyt valkuaisten joukkoon, sillä tämä estää kuohkean vaahdon muodostumista. Laita marenkimassa pursotinpussiin ja pursota spiraalimaiset kerrokset pakkasessa olleiden leivosten päälle.
Grillaa jäätelöleivoksia grillissä 250-300 asteessa noin 3 minuuttia.
Ota jäätelöleivokset pois grillistä ja tarjoile heti.
Voit käyttää täytteenä myös muita hedelmiä/marjoja ja jäätelöä!
Voit annostella marengin myös lusikalla.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat