Voitele kakkuvuoka (Ø 22) ja korppujauhota se. Kopauta ylimääräiset korppujauhot pois vuoasta. Kuumenna uuni 180°C asteeseen.
Sekoita kulhossa keskenään jauhot, maissitärkkelys ja leivinjauhe. Lisää loput ainekset, lukuun ottamatta maitoa. Sekoita taikinakoukuilla varustellulla vatkaimella tasaiseksi taikinaksi ensin matalalla teholla ja sen jälkeen täydellä teholla noin 2 minuttin ajan. Sekoita joukkoon maito. Kaada taikina vuokaan ja tasoita. Paista uunin alatasolla n. 50 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla, kypsä kakku ei tartu tikkuun. Kumoa hieman jäähtynyt kakku varovasti lautaselle ja anna jäähtyä.
Muotoile sokerimassasta erikokoisia sormiluita: 3 n. 1,5-4 cm pitkää luuta sormea kohden sekä 2 pyöreää luuta kämmeniksi. Sekoita tomusokeri ja vesi paksuksi kuorrutteeksi. Värjää punaisella elintarvikevärillä vähitellen lisäten, kunnes väri on toivotun sävyinen. Valuta kuorrute kakun päälle. Asettele sokerimassaluut vielä märän kuorrutteen päälle.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut