Sekoita kananmunat, piimä/maito sekä sulatettu voi keskenään vispilällä. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuiva-aineet ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina kolmeen osaan:
1 osa haamupannukakkuihin
1 osa oransseihin kurpitsoihin
1 osa vihreisiin kurpitsojen varsiin
Värjää 1 osa taikinasta keltaisella ja 1 vihreällä elintarvikevärillä.
Kaada värjätyt taikinat pursotinpusseihin ja kuumenna pannu kuumaksi. Laske sitten levyn lämpötila keskilämmölle ja lisää paistorasva. Pursota oranssia taikinaa pannulle kurpitsan muotoon ja pursota sitten heti perään vihreällä taikinalla kurpitsan varsi. Anna paistua hetken ja käännä sitten pannukakku ympäri, paista vielä toiselta puolelta hetki.
Paistamisen jälkeen voit vielä koristella mustalla sokerikuorrutteella kurpitsoille kasvot ja ääriviivoja.
Kuumenna pannu kuumaksi ja laske sitten levyn lämpötila keskilämmölle. Lisää paistorasva pannulle. Lusikoi värjäämätön taikina pannulle haamun muotoon. Anna paistua hetken ja käännä sitten pannukakku ympäri, paista vielä toiselta puolelta hetki.
Kun pannukakku on jäähtynyt hieman, piirrä mustalla sokerikuorrutteella silmät ja suu pannukakun pinnalle.
Tarjoile hillon ja kermavaahdon kera!
Inspiroidu
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi