Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia. Kiehauta maito ja kerma halkaistun vaniljatangon kera, lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja sokeri, sekoita hyvin. Nosta vaniljatangot leikkuulaudan päälle ja raaputa vaniljatangon puolikkaista loput siemenet irti ja lisää ne seokseen.
Puserra liivatelehdistä vesi ja liuota ne lämpimään kermaseokseen. Jaa seos annosastioihin ja laita kylmään hyytymään n. 4 tunniksi tai yön yli.
Valmista viinimarjasose juuri ennen tarjoilua. Soseuta herukat sauvasekoittimella yhdessä tomusokerin kanssa. Siivilöi seos. Lisää vanilliinisokeri. Lusikoi sose hyytyneiden pannacotta-annosten päälle. Koristele marjoilla ja valkosuklaalastuilla.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat