Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja vuoraa leivinpaperilla kaksi noin 15 cm halkaisijan kokoista kakkuvuokaa.
Sekoita kaikki kakkupohjan kuivat ainekset sekaisin kulhossa. Mittaa nestemäiset ainekset toiseen kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää kuivat ainekset nesteeseen siivilän läpi ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina vuokiin ja paista uunin alimmalla tasolla noin 50 minuuttia, kunnes testitikkuun ei tartu enää taikinaa. Kääri kakut kelmuun ja anna jäähtyä jääkaappikylmiksi.
Leikkaa kakkupohjien pinnat tasaisiksi ja leikkaa kumpikin pohja kahteen kerrokseen.
Sekoita tuorejuusto ja kondensoitu kinuski tasaiseksi seokseksi.
Täytä kakku kinuskitäytteellä ja vadelmilla. Kostuta kakkukerrokset maidolla samalla kun kokoat kakkua.
Vatkaa pehmeä voi ja Butter Cream -jauhe 4 minuuttia sähkövatkaimella. Ota noin 1/2 dl valkoista kreemiä sivuun. Värjää toinen 1/2 dl kreemiä violetiksi ja kolmas 1/2 dl vihreäksi. Värjää loput kreemistä vaaleanpunaiseksi. Ota sivuun 1/2 dl vaaleanpunaista kreemiä.
Kuorruta kakku lopulla vaaleanpunaisella kreemillä. Levitä ensin ohut kerros kreemiä, joka sitoo muruset kakun pintaan. Anna kakun viilentyä hetki jääkaapissa, jotta kuorrute jähmettyy. Levitä toinen tasainen kerros kuorrutetta kakun pinnalle. Anna kuorrutuksen jähmettyä jääkaapissa.
Siirrä vihreä kreemi pursotinpussiin, jossa on pieni lehtitylla. Siirrä vuorotellen valkoista, violettia ja vaaleanpunaista kreemiä pursotinpussiin, jossa on suljetunmallinen tähtitylla.
Pursota hortensiankukkia tähtityllalla nostamalla tyllaa kohtisuoraan ylöspäin pursottaessa. Pursota vihreitä lehtiä kukkien sekaan.
Asettele koristerakeita kukkien keskustoiksi kreemiin kastetun cocktailtikun avulla.
Erilaisia tyllia voit ostaa mm. Confetin verkkokaupasta: www.confetti.fi
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut