Murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun voin sekä kanelin kanssa.
Kaada voi-keksiseos voideltuun valurautapannuun (tai kuumennusta kestävään uunivuokaan) ja painele tiiviiksi. Kuumenna pohjaa grillissä vaihtelevasti 160-250 asteessa, kunnes pohja on rapea ja paahtuneen ruskea.
Sekoita keskenään tuorejuusto, crème fraîche, tomusokeri, hunaja, vaniljasokeri ja kananmunat tasaiseksi massaksi. Huom! Älä sekoita massaa sähkövatkaimella, jotta siitä ei tule liian kermaista. Siivilöi jauhot seoksen joukkoon ja sekoita varovasti esimerkiksi puulusikalla.
Kaada juustokakun täyte pohjan päälle juuri ja juuri reunoihin asti.
Paista juustokakkua 160-180 asteisessa grillissä noin 1 tunti. Pidä kansi suljettuna.
Paistamisen jälkeen avaa grillin kansi ja anna juustokakun kypsyä vielä toinen tunti kuuman ritilän päällä.
Valuta juustokakun päälle hunajaa ja tarjoa tuoreiden hedelmien tai hedelmäkastikkeen kera.
Kaasugrillissä lämmön tulisi pysyä alussa 160 asteessa.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut