Murenna kakkupohja pieneksi palasiksi kulhoon ja lisää siivilöity kaakaojauhe sekä tomusokeri. Sulata voi ja sekoita loput kakkumassan ainekset tasaiseksi. Pyöritä massasta 10 kpl samankokoista palloa ja laita n. 30min jääkaappiin viilenemään.
Piirrä leivinpaperille 10 oikeanpuolista ja 10 vasemmanpuolista lepakon siipeä. Sulata yksi pussi suklaarakeita pussissaan kuumassa vesihauteessa. Leikkaa pieni pala suklaarakeiden pussi kulmasta ja saat helpon pursotinpussin. Piirrä sulalla suklaalla ensin lepakon siipien rajat ja täytä tämän jälkeen sisusta. Lepakon korvat saat puristamalla suklaasta harallaan olevan M-kirjaimen ja täyttämällä sisustat. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Kaada kaikki loput suklaarakeet mikron kestävään astiaan ja sulata varovasti mikroaaltouunissa. Pyörittele kakkumassapallot kauttaaltaan sulassa suklaassa ja aseta esim. uuninpellin tai tarjottimen päälle laitetulle leivinpaperille. Ennen kuin kuorrute on täysin jähmettynyt aseta lepakon siivet ja korvat paikoillensa. Anna kovettua kylmässä. Piirrä suklaapallolle iloinen naama koristelugeeleillä.
Inspiroidu
Makeiset
Makeiset
Makeiset