Voitele ja jauhota suorakaiteenmuotoinen kakkuvuoka (n. 25x30cm). Esilämmitä uuni:
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C
Riko huoneenlämpöiset munat kulhoon ja mittaa joukkoon sokeri. Vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet varovasti sekoittaen.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan. Paista uunin alimmalla tasolla, kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoista.
Anna kakun jäähtyä paistovuoassa noin kymmenen minuuttia ja kumoa. Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan ja kostuta.
Vaahdota täytteen kerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Voit halutessasi vaahdottaa samalla myös kuorrutteen kerman. Levitä kakkulevyjen väliin omenamarmeladia ja vaahdotettua vispikermaa. Sivele ohut kerros omenamarmeladia kakun päälle ja ripottele pinta täyteen vihreää strösseliseosta.
Pursota pakkauksen valkoisella koristelugeelillä kakun pinnalle jalkapallokentän rajat ja maalit. Koristele kakku jalkapallosokerikoristeilla. Pursota loput kermavaahdosta kakun reunoille.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut