Murskaa piparkakut tehosekoittimessa tai esimerkiksi kaulimen avulla. Sulata voi ja sekoita se piparkakkumurskan sekaan. Painele seos piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Ota kuohukermasta puoli desiä erikseen. Vaahdota loppu kuohukerma, lisää sokeri vaahdottamisen loppuvaiheessa. Sekoita vaniljauute maitorahkaan ja kääntele kermavaahto joukkoon.
Kuumenna puoli desiä kuohukermaa kiehuvaksi. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja sekoita se kuuman kerman joukkoon. Sekoita liivatekerma rahka-vaahdon joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Levitä täyte pohjan päälle, tasoita pinta. Laita piirakka jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen kymmeneksi minuutiksi. Ota granaattiomenamehusta puoli desiä erikseen ja kuumenna se kiehuvaksi. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja sekoita se kuuman mehun joukkoon. Yhdistä mehut, tarkista että seos ei ole kuumaa. Kaada kiille varovasti lusikan kautta piirakan päälle. Siirrä piirakka takaisin jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi.
Kun piirakan kiille on kunnolla hyytynyt, koristele piirakka granaattiomenan siemenillä, rosmariinin oksilla ja Christmas Party -koristerakeilla.
Inspiroidu
Piirakat
Piirakat
Piirakat