Lämmitä uuni 225 asteeseen.
Mittaa huoneenlämpöinen pehmeä voi ja sokeri isoon kulhoon, ja vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää joukkoon yksitellen kananmunat jokaisen munan välissä kunnolla vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään pienemmässä kulhossa. Lisää kuivat aineet ja maito vuorotellen kuppikakkutaikinaan voin, sokerin ja munien joukkoon. Pienennä vispilöiden tehoa ja sekoita hyvin reunoja myöden. Nuole vispilät.
Levitä muffinivuoat uunipellille ja jaa kuppikakkutaikina vuokiin niin, että jokaiseen tulee taikinaa ¾ vuoan verran. Nuole lusikka ja kaavi taikinajäämät kulhosta parempiin suihin. Paista kuppikakkuja uunin keskitasossa 12 minuuttia ja anna jäähtyä rauhassa.
Mittaa huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri isoon kulhoon ja vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi massaksi. Aloita pienimmällä mahdollisella teholla, jotta vältyt pahimmalta pöllyämiseltä. Voit myös suojata kulhoa keittiöpyyhkeellä. Mittaa massaan mukaan piparminttuöljy ja vihreä elintarvikeväri ja vispaa tasaiseksi. Nuole vispilät.
Valitse pursottimeen tähdenmuotoinen tylla ja lusikoi kuorrute pursotinpussiin. Nuole lusikka.
Kuorruta kuppikakut pursottamalla piparmintunmakuista voikreemiä jokaiselle kakulle kunnon keko kuusimaiseen muotoon. Koristele kuppikakut joulukuusen näköisiksi vihreällä ja punaisella sokerikuorrutteella ja koristerakeilla. Napsi rakeita suuhunkin ja anna mielikuvituksen lentää.
Inspiroidu
Cupcake
Cupcake
Cupcake