Kuumenna uuni 180 asteeseen (kiertoilma 160 ° C) Laita leivinpaperi uunipellin päälle. Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sitruuna-aromi ja jauhot ja sekoita ne hyvin voi-sokeri vaahtoon.
Vaivaa taikina jauhotetulla pöydällä tasaiseksi taikinaksi. Kauli taikinasta vähintään 1/2 cm paksuinen levy, sillä seos on hieman murenevaa. Käytä noin 5.5cm muottia tai lasia avuksi ja leikkaa levystä 10 ympyrää.
Laita keksipohjat pellille hieman erilleen toisistaan. Tee haarukalla kekseihin reikiä ja anna levätä 30 minuuttia. Sen jälkeen paista keksejä noin 15 minuuttia kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Jäähdytä 5 minuuttia pellillä ja sitten kokonaan ritilän tai leivinpaperin päällä.
Laita valkosuklaa lämmönkestävään kulhoon ja laita kulho kattilan päälle, jossa on höyryävää vettä. Kun suklaa on sulanut, ota kulho pois kattilan päältä. Sekoita nopeasti sekaan tuorejuusto ja sitruuna-aromi. Anna seoksen jäähtyä ja kiinteytyä. Laita se jääkaappiin muutamaksi minuutiksi jäähtymään.
Levitä keksin päälle paksu kerros tuorejuustotäytettä. Lisää lusikallinen mustikkahilloa päälle ja koristele mustikoilla ja tomusokerilla.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset