Vaahdota voi, tomusokeri ja vaniljasokeri sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon keltuaiset yksitellen. Sekoita jauhot leivinjauheen kanssa ja siivilöi seos voi-sokeriseoksen joukkoon. Lisää myös kahvi taikinaan. Vatkaa erikseen valkuaiset ja tavallinen sokeri kovaksi vaahdoksi. Kääntele valkuaisvaahto muuhun taikinamassaan. Kaada taikina esim. korppujauhoilla jauhotettuun vuokaan (24 cm Ø).
Lämmitä uuni 180 asteeseen ja paista kakkua uunin alaosassa noin 25 minuuttia.
Leikkaa jäähtynyt kakku kolmeen osaan ja kostuta kerrokset kahvilla.
Vatkaa kermavaahto ja tomusokeri, lisää cream fix-jauhe kermavaahdon joukkoon ja täytä kakku kermavaahdolla.
Sekoita tomusokeri ja kahvi paksuksi massaksi ja kuorruta kakku.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut