Esilämmitä uuni 170 °C. Voitele Bundt-vuoka runsaasti.
Laita kaikki ainekset kulhoon ja sekoita hyvin, kunnes taikina on kermaista ja sileää koostumukseltaan.
Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita toiseen puolikkaaseen matcha-jauhe ja kurkuma.
Lisää kumpaakin taikinaa (värjätty ja värjäämätön) vuorotellen Budnt-vuokaan.
Sekoita taikinaa varovasti haarukalla.
Paista kakkua uunin keskitasolla 70-75 minuuttia. Testaa, onko kakku kypsää esimerkiksi puutikun avulla. Mikäli puutikkuun ei jää taikinaa kiinni, on kakku kypsää. Kun kakku on valmis, jätä se ritilälle jäähtymään 10 minuutiksi. Kumoa jäähtynyt kakku ritilälle tai tarjoilulautaselle - tämän pitäisi onnistua helposti.
Siivilöi tomusokeri kulhoon ja lisää joukkoon vaahterasiirappi. Levitä kuorrutetta kakun päälle ruokalusikalla, anna valua reunoille. Siivilöi vielä vähän matcha-jauhetta päälle ja jätä kakku ja kuorrute asettumaan hetkeksi ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut